Debat eller ej

oprettet d. under Tweens - børn 8-12 år, Teens

Skal børn bruge deodorant?

 

En artikel om iværksætteri og min webshop på en nyhedshjemmeside og i det lokale folkeblad blev opsnappet af formiddagsaviser i både Danmark og Sverige.

Med overskrifter som "Martina deler vandene", var der pludselig en heftig debat i gang om børn overhovedet skal bruge deodorant.

Kritiske røster mener, at man trækker "en voksenhat" ned over hovedet på børnene, og forsøger at gøre dem ældre end de er.

 

Men rigtig mange mødre røg også i tasturet og sendte mig beskeder via email, Facebook og Instagram.

Lige som jeg, ser de også et behov for deodoranter til tweens, og er derfor glade for at problemet er blevet taget op.

 

Tweencare's mission er ikke at gøre børn til små voksne, eller få samtlige børn i alderen 8-12 år til at bruge deodorant.

Webshoppen er opstået fordi børn også kan lugte af sved, og fordi der er børn som har brug for deodorant og hjælp til de daglige hygiejnerutiner.

Det kan sammenlignes med at give børn creme på tørre læber eller hænder, og skal bruges når der er et reelt behov.

Alternativet for de børn, som oplever svedgener, er netop kun voksendeodoranter, og så kan man tale om at trække "voksenhatten" samt voksenduften ned over dem.

 

En berørt kvinde, født i 1955, skrev bl.a. i en privat besked, at hun ville ønske der havde været hjælp at hente da hun var barn. Igennem barndommen led hun af kraftige svedgener, og trods vask og tøjskift op til flere gange om dagen, blev hun mobbet gennem det meste af sin skoletid. "Held og lykke med dit fremragende projekt, som jeg støtter op om 100%," slutter hun af. 

 

Uanset hvor rødglødende en debat, der har været på et par avisers Facebooksider omkring min mission med Tweencare, er der ingen tvivl om, at der er børn som har behov for deodoranter, for #børnkanogsålugteafsved #tilkampmodbørnesved ...

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar