Deodoranter til børn?

oprettet d. under Tweens - børn 8-12 år

Kan det virkelig passe? 

Vi har været det igennem her i huset. Lugten af sved ved middagsbordet, og den kommer ikke fra de voksne.

Første gang er det næsten lidt af et chok. Kan det passe at en dreng på 8 år kan lugte så meget af sved?

Ja, det kan det.

 

Selv om chokket kan være stort, så skal barnet hjælpes på vej til gode hygiejnevaner.

Og det er muligvis også tid til den første deodorant.

Hvor svært kan det være at finde på nettet i dag, hvor alting kun er et par klik væk? Vi synes ikke det var helt nemt, og derfor startede jeg Tweencare.dk.
 

Mellem leg og pubertet

Som forældre bliver vi ofte slået af hvor stærkt det går med vores børn, og det kommer bag på os når vi opdager, eller gøres opmærksom på, at vores små poder nu begynder at lugte under armene.
 

Undersøgelser viser, at børn går i puberteten tidligere end for 15 år siden. Det er derfor ikke usædvanligt, at der opstår lugtgener fra sved hos børn helt ned til 8 årsalderen.

Læs mere om forskningen her. (link til artikel https://videnskab.dk/krop-sundhed/danske-borns-pubertet-er-under-forskerobservation - gengivet med tilladelse af forfatteren bag.)
 

Men selv om kroppen begynder at udvikle sig, er det ikke sikkert at barnet er færdig med at være barn, og HURRA for det! Lad dem lege, tumle og være kreative og fantasifulde så længe som muligt.
 

Herunder finder du den mest solgte "første-deodorant" i min webshop, men tag et kig, og se de mange forskellige deodoranter til børn, teenagers og voksne lige her. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar