Hvem og hvorfor

Hvorfor lige deodoranter til børn?

Deodoranter til børn? Hvorfor er det nu nødvendig?

Det er det bestemt ikke, men mange børn sveder og har svedgener allerede fra 8-9 års alderen i dag.

Nogle så meget, at et dagligt bad ikke er nok til at holde lugten væk. Derfor kan en mild deodorant være en stor hjælp til at undgå lugtgener ved sport og aktiviteter i skolen.  

 

Ideen til Tweencare startede efter længere tids søgen på internettet efter produkter, som jeg ville give min 8-årige søn, der til vores store overraskelse begyndte at lugte af sved. 

Den nemme løsning var naturligvis, at lade ham bruge mors egne duftneutrale roll on. MEN...Udfordringen kom i det han skulle vænne sig til at bruge produktet. Det var bare noget helt andet, at have sin egen deodorant, og en kurv med egen shampoo og børste. 

Kort sagt: Det er bare federe at have sit helt eget mærke, i stedet for at dele med mor, far eller familiens baby. Dette var udslagsgivende hos os, da vi skulle indstille os på nye hygiejnevaner.

I webshoppen Tweencare har jeg samlet produkter til børn, som kan gøre den daglige vask og personlige pleje nemmere for barnet. Samtidig er der i alle produkter tænkt på ingredienserne, og du kan læse mere om indholdet under hvert produkt og i præsentationen af producenten.

De fleste børn er aktive i idrætsforeninger, og flere af produkterne er derfor velegnet til sportstasken.

Produkterne i webshoppen

Flere af mærkerne hos Tweencare er udviklet af mødre, der synes udvalget til tweens var for lille, hvis overhovedet eksisterende. Nogle oplevede tidlig pubertetstegn hos deres børn, andre fordi de synes sønnen eller datteren var blevet for stor til stadig at blive vasket og plejet i babyprodukter.

Alle produkter er nøje udvalgt af mig, og jeg bestræber mig på løbende af udvide sortimentet, og finde produkter udviklet med naturlige ingredienser.

Der kommer løbende nye produkter i webshoppen, og du finder nu også små toilettasker og ansigtspleje til teenagere. 

Begrebet Tweens eller BeTweens er en betegnelsen for børn i alderen 8 -12 år. De befinder sig imellem (in between) småbørnsstadiet og teenageårene.

 

Om os...?

Hvem er det så, der står bag Tweencare.dk?

Det er hverken et stort, internationalt firma, eller et hurtigvoksende koncept spottet i "Løvens Hule". 

Den er god nok... Det er en og samme person.

Tweencare.dk drives ved siden af mit fuldtidsjob. Derfor vil mails ofte blive besvaret om aftenen, og pakker indleveret enten sen aften eller tidlig morgen. 

 

 

 

 

Indehaver og direktør - Martina Salg og Marketing - Martina Indkøb, lager og pakkeri - Martina